Open brief: Aan de fietsende agent

Beste fietsende agent
Best lid van de Politionele fietsbrigade

Copyright: harry_nl @ Flickr
Afgelopen week op weg naar mijn werk kwam ik u tegen. U stond daar statig te staan. Samen met een collega onze veiligheid te bewaken. Milieubewust en laagdrempelig op de fiets. Heel dankbaar ben ik voor jullie werk.

Op het moment zelf was het helaas nog donker. In het kader van veiligheid waren jullie fietslampjes daarom een baken in de schemerige ochtend. Een fijn gegeven, ware het niet dat de achterlampen verschillende standen lijken te hebben. Natuurlijk weet ik niet of dat zo is, maar indien dit wel zo is, heb ik een vraag aan jullie.

Ik heb epilepsie. Samen met mij nog vele anderen. Een van jullie collega's heeft mij zelfs enkele jaren geleden geholpen om van datzelfde station veilig in een ziekenhuis te raken. Maar terug ter zake. Diezelfde epilepsie, en het daaraan gekoppelde hoofd, vinden het niet zo leuk als het achterste fietslampje zo snel flikkert. Aan, uit, aan, uit is ok hoor. Gewoon niet te snel. Denkt u dat dit een mogelijkheid is? Ik zou dit enorm waarderen. En inmiddels weet ik, ik niet alleen.

Hopelijk tot binnenkort, wandelend en niet liggend. En alvast bedankt!

Liefs Leonieke
Volg mij nu ook op Facebook - Twitter - Instagram

Reacties

Populaire posts