Nog 3 nachtjes - Enkel Miserie III

Vandaag is het maandag 8 mei. En donderdag is het de 11e. Nu snap ik wel dat iedereen op een kalender kan kijken en dat jullie die vaststellingen ook kunnen doen, maar op jullie kalender staat niet voor donderdag 'kijkoperatie' vermeld. Of misschien ook wel, maar waarschijnlijk niet de mijne :D

Een kijkoperatie dus, ik heb er nog nooit 1 gehad maar ik ben best een beetje zenuwachtig. Een paar jaar geleden heb ik mijn verstandskiezen/wijsheidstanden laten verwijderen en dat ging niet zo goed als verwacht. Dat gebeurt dus onder volledige verdoving en ik werd in paniek wakker. Dat is geen fantastische herinnering om een nieuwe operatie in te gaan.


Het helpt ook niet dat ik eigenlijjk nog niet zoveel weet over de operatie. Krijg ik algehele narcose of enkel een ruggenprik? Krijg ik gips of enkel verband? Hoeveel pijn zal ik achteraf hebben en hoelang gaat dat duren. De chirurg is dat namelijk allemaal vergeten te vertellen. Over de risico's is hij wel duidelijk geweest. Bloedklonters, infecties, zenuwbeschadiging... maar verder.

Ach... we zullen wel zien. De komende dagen zullen we nog maar wat vullen met dingen waarvoor ik mijn twee voeten nodig heb voor het geval ik daarna toch weer in het gips kom te zitten.

Liefs Leonieke Volg mij nu ook op Facebook - Bloglovin - Twitter - Instagram

Reacties

Populaire posts