En toen was het kaput - Booblielicious IV

Borsten zijn, vind ik, leuk, interessant, veelzijdig en bijgevolg een onderwerp waar veel over gesproken kan worden. Bijgevolg ontstond Boobielicious, een rubriek over borsten.

Vlak voor de vakantie, enkele maanden geleden alweer, bracht ik nog eens een bezoekje aan Naron. Samen met partnerlief, een vriendin en haar partner. Op zoek naar een nieuwe tankini. De eerste heeft namelijk absoluut zijn beste tijd gehad. De bandjes zijn wat uitgelubberd waardoor, eenmaal in het water, de bikini vaak beter te zien is dan mijn tankini. Jammer want ik voelde mij er altijd fantastisch in. Maar het heeft zijn geld zeker opgebracht en hij gaat zeker nog niet weg. Voor het strand, oftwel drooggebruik, is hij nog zeker wel geschikt. En een reserveexemplaar is altijd mooi meegenomen. Want reserveexemplaren die hebben we nooit te weinig.

En dat merkte ik tijdens mijn laatste bezoek aan Naron dan ook. In de paskamer de ene tankini na de andere geprobeerd maar niets leek zo fijn te zitten als wat ik had. Totdat ik opnieuw een Elomi probeerde. Een strapless, een die ik eerst niet zo zag zitten maar uiteindelijk toch paar aandeed. Want ja wat moet je anders...

De Elomi Isis tankini-top

Omdat ook deze tankini zeer goed combineerbaar is met de basis bikini top (ook van Elomi) besloot ik die uit mijn tas te halen (want ja ik was voor de verandering slim genoeg geweest om ze mee te nemen) en deed ze aan. En hoorde ik knap. Het stiksel was losgegaan en de bikinitop vastmaken was geen mogelijkheid meer. Ik kreeg een nieuwe uit de winkel om te passen maar ook die begon al los te raken. Fabricagefout? Nee helaas, vet erbij op mijn rug. Gevolg: een bikinitop een maat groter. Toch wel wat traantjes. Maarja van cijfers moet je je niets aantrekken en het belangrijkste is dat je je goed voelt. En dat deed ik toen ik eenmaal een bikini aanhad in de juiste maat.

En daar draait het om, de meerwaarde van de juiste maat. Als ik wil dan wurm ik mij wel in een 75 van omvang. Maar dat wil ik niet. Want dat snijdt en dat laat vetrollen zien. Dus neem ik er wat centimeters extra bij en voel me goed. Zie mijn vriend zijn pretoogjes als hij naar mij kijkt. En voel mij 1 van de mooiste vrouwen die er rondloopt op aarde. Lieve dames van Naron: dankjulliewel!

Liefs Leonieke
Volg mij nu ook op Facebook - Bloglovin - Twitter - Instagram

Reacties

Populaire posts