Sexy is voor elk lichaam - Boobielicious III

Borsten zijn, vind ik, leuk, interessant, veelzijdig en bijgevolg een onderwerp waar veel over gesproken kan worden. Bijgevolg ontstond Boobielicious, een rubriek over borsten.

Heel blij was ik met de Facebookpost van Naron afgelopen maandag. Naron gaf aan dat ze regelmatig de vraag krijgen naar sexy lingerie. Én terecht, want ook wij willen wel eens iets aan dat nét dat beetje meer heeft. Voor onszelf, onze partner... en dat is een probleem. Ze stelden een mogelijke lijn voor waarvan ze niet wisten of ze die moeten aanschaffen, maar de reacties liegen er niet om. In de winkel hangen die handel! En waarom niet?

Als je zoekt op 'sexy lingerie grote maten' kom je veelal resultaten tegen van webshops. Niet zelden webshops die zich richten op sexy lingerie voor de dunnere buurvrouw en dan ook nog een tabblad 'grote maten' hebben. Voor mij persoonlijk zit daar maar zelden iets tussen waar ik het warm van krijg. En dat zou toch wel mogen bij een beetje sexy lingerie? Het is namelijk niet zo dat als we een grotere borst hebben dat we geen steun meer nodig hebben. Bovendien hebben we dan weer dezelfde problemen van webshop aankopen als die ik in mijn vorige Boobielicous al aangaf. Bijkomend probleem is zelfs dat in de niet gespecialiseerde webwinkels de standaard modellen de babydolletjes aan hebben voor op de foto. Waarom zou ik dan geneigd zijn een bestelling te doen? Want ik wil wel graag weten hoe sexy kleding mogelijks valt bij mij.


Echter... sinds ongeveer een maand zit ik op Instagram en volg ik veel Amerikaanse modeaccounts en plus-size modellen. Een daarvan is Curvy Girl Lingerie. Een (web)winkel met veel sexy lingerie. Een met plus-size modellen. En hoewel ik mij bij sommige afvraag hoeveel kunststof er in de borsten zit zijn er ook zeker wel borsten die last hebben van zwaartekracht. Er zijn dingen die ik niet zou passen in een gewone lingeriezaak denk ik, maar misschien is dat gewoon een aanbod-vraag issue? Ze hebben mooie zaken, in grote maten met realistische modellen. Uiteraard weet ik niets over pasvorm, kwaliteit, service en andere zaken waar ik bij Naron zo tevreden over ben. Maar qua aanbod zouden ze wel een voorbeeld kunnen zijn voor wat we hier in Europa missen. Dus laten we vooral blijven vragen, blijven willen en vooral geen slechte maten dragen omdat de juiste maat er niet is!
Liefs Leonieke
Volg mij nu ook op Facebook - Bloglovin - Twitter - Instagram

Reacties

Populaire posts