Niet vergeten: opladen is belangrijk! - Mijn Batterij V

Het was een kwestie van uren, dagen of heel misschien weken. Een kwestie van wachten dus voordat ik wakker zou worden en moe zou zijn. Zou gaan slapen, wakker zou worden en de zwaarte in mijn lichaam elk restje van energie op zou nemen. Nog voordat ik mijn benen uit bed zwaai. Een kwestie van wachten voordat ik 'welterusten' zeg tegen vriendlief in plaats van goedemorgen. En dat gebeurde dus vanmorgen. Ik voelde het al een paar dagen borrelen.

Na een hoop leuke gebeurtenissen: de 1e Boobielicious voor Naron, het verschijnen van mijn interview in Surplus Gezondheid en het opvragen van prijsvoorstellen voor onze vakantie in 2017 (en daar een besluit in nemen) was het blijkbaar even genoeg geweest.

De therapeut die even geen gaatje voor mij heeft in haar agenda, het gebrek aan tijd voor mezelf die ik neem (domme domme ik) en de afspraken in agenda die andere mensen voor mij maken of daar in ieder geval bij betrokken zijn. Het maakt het er niet beter op, en het laat me even vergeten hoe ik ook alweer voor mezelf zorg. Dat ik me zorgen maak over allerhande dagelijkse dingen en allerlei projectjes aanga helpt dan niet. Het legt zelfs mijn energie en enthousiasme in het verkeerde potje. Dus is het belangrijk om event stil te staan, middels deze korte blog en leuke afbeelding, dat ik niet moet vergeten voor voor mezelf te zorgen.

Bron: Pinterest | Design: Rose Hill by Heather Stillufsen
Liefs Leonieke Volg mij nu ook op Facebook - Bloglovin - Twitter

Reacties

Populaire posts