Poëzieweek 2016 deel 5


Vandaag opnieuw een gedicht van eigen hand. Vandaag krijg ik de uitslag van de onderzoeken eind oktober/begin november. Best een belangrijke dag die in het teken staat van mijn epilepsie.

In alle jaren dat ik zelf heb geschreven zijn er eigenlijk maar weinig poëtische schrijfsels over mijn hersenpan uit de pen gekomen. Als ik er nogmaals over nadenk, denk ik eigenlijk maar twee. Toch is er één die ik af en toe van de harde schijf haal. Als mensen mij vragen hoe dat nu voelt zo'n absence.

- Leonieke Kalkman (2005)

Weer één,
Opnieuw een
Seconde.
Opnieuw
Ééntje kwijt.
Een paar…
Opnieuw
Duurt het
Enkele secondes,
Totdat ik weet
Waar ik
Ben, met wie
En het belangrijkste
Waar ik het over
Had.In het kader van de Poëzieweek post ik elke dag een gedicht. Meer info vind je hier. 

Follow my blog with Bloglovin

Reacties

Populaire posts