En nu? Antwoord op veelgestelde vragen.

Donderdagochtend haalden ze mijn extensions weer uit mijn haar. Tussen jullie en mij? Mijn lange, volle, bruine lokken vind ik toch beduidend beter staan.

Geraakt door alle berichtjes tijdens mijn verblijf, ben ik dat zeker ook na mijn verblijf. Hoeveel ik het ook waardeer, steeds hetzelfde antwoorden is niet altijd makkelijk. Zeker als de antwoorden niet altijd even positief, makkelijk of kort zijn. Want eerlijk antwoorden, dat vind ik dan wel belangrijk. Dus hierbij een antwoord op veelgestelde vragen.

Hoe voel je je nu?
Fysiek ben ik nog steeds niet de oude. Het was een vermoeiende week, en die rust inhalen is niet evident. Helaas ben ik, door de aanwezigheid van een sterk bioritme, niet in staat om hele dagen te slapen. Bovendien, en dat brengt mij bovendien bij het emotionele gedeelte, is er het gewone werk in huis. Dat werk dat ik niet wil laten opstapelen, waar ik olivier niet langer mee wil en kan opzadelen. Maar dat, als er niets mee gebeurt zorgt voor chaoa in het huis. En chaos in het huis is chaos in het hoofd. Dus of ik al ben bijgekomen? Nee. Of ik mij al 'beter' voel? Absoluut wel! :)

Was dit het?
Nee, 16 november heb ik als (voorlopig?) laatste onderzoek nog een PET-scan.

Wanneer krijg je de uitslag?
3 februari 2016. Dan pas? Ja, dan pas. Dit heeft te maken met de drukke agenda van mijn neuroloog  (en het feit dat ik bij een neuroloog kom, en niet bij een assistent). Daarnaast zijn er bovendien redelijk wat onderzoeken die bekeken, besproken en beoordeeld moeten worden.

Reacties

Populaire posts