Mijn digitale theehuisje

Welkom allen in mijn digitale theehuisje

Al ruim een jaar heb ik de behoefte om af en toe te schrijven. Mijn ongezouten mening in eigen naam de wereld in te sturen. En nu is eindelijk het moment gekomen. De bedoeling was om eerst de hele lay-out op punt te stellen. De ideeën om over te schrijven bleven echter maar opborrelen en bijgevolg besloot ik de deuren toch maar te openen.

Wat je hier kunt verwachten? Opinies, uit eigen naam, over dingen die ik tegen kom in het (dagelijks) leven. Dingen waar ik blij van word, dingen waar ik mij over frustreer, dingen die ik graag anders zou zien. Kortom alles dat te bespreken is onder het genot van een heerlijk kopje thee.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Brief aan mijn ongeboren kind - Bewust kinderloos II

Heel simpel: ik heb aanvallen mét en zonder epileptische activiteit - PNEA I

Kinderen? Nee, bedankt! - Bewust Kinderloos I